fbpx

Calendar:  

2020 Los Angeles Real Estate Summit

January 8, 2020

09:00am

Real estate summit with industry leaders. Networking, Workshops, & Exhibitors. RSVP NOW!

30+ EXHIBITORS!
500+ ATTENDEES!
9 WORKSHOPS!
14 SPEAKERS!

WHAT SHOULD YOU EXPECT AT THE SUMMIT?
This one-day summit offers invaluable insights through workshops and networking opportunities for those in the real estate industry–from realtors to avid investors and flippers. With hundreds of attendees and exhibitors, and over a dozen presenters, you’ll wonder why you haven’t attended before!

Come with questions and be prepared to learn from top industry experts who will be able to guide you through the exciting world of real estate!

And remember, the first 100 attendees will be entered into a raffle for a chance to win $500!

THE SPEAKER LINEUP
Stephen Hall of Robert Hall & Associates
Kathy Fettke of Real Wealth Network
Bruce Norris of The Norris Group
Tony Watson of Robert Hall & Associates
Robert Hall of Robert Hall & Associates
Bill Tan of LAREIA
Geoffrey Gan of Incentax
Kaaren Hall of uDirect IRA Services
Chris Griffin of LaRocca Inspections
Robert Tweed of TFS Properties
Molly Ellis of CalHFA
Eric Babaian, Esq. of Bezaire, Khoukaz, & Babaian, APC
Kris German of The Apartment Dealer
Will Tiao of Tiao Properties

WHO WILL ATTEND THE SUMMIT?
Top Producers
Brokers
Avid Investors
New Investors
Realtors
PLUS other business professionals!

THE SUMMIT SCHEDULE
Below is the schedule for the 2020 Los Angeles Real Estate Summit! Exhibitors have the opportunity to meet summit guests during Explore the Exhibitors sessions, which take place in between all workshops!

9:00am-9:20am: EVENT INTRODUCTION
Robert Hall and Stephen Hall of Robert Hall & Associates (20 minutes)

9:20am-9:40am: POWER TALK 1
Cost Segregation: Tax Mitigation for Real Estate Owners
Geoffrey Gan of Incentax (20 minutes)

9:40am-10:00am: Explore the Exhibitors! (20 minutes)

10:00am-10:20am: POWER TALK 2
Where to Find 8-12% Cap Rate Rentals + Basics on 1031 Exchanges
Robert Tweed TFS Properties (20 minutes)

10:20am-10:40am: Explore the Exhibitors! (20 minutes)

10:40am-11:20am: PRESENTATION
Tony Watson of Robert Hall & Associates (40 minutes)

11:20am-11:40am: Explore the Exhibitors! (20 minutes)

11:40am-12:20pm: PRESENTATION
6 Things to Succeed in 2020
Bruce Norris of The Norris Group (40 minutes)

12:20pm-1:10pm: Explore the Exhibitors! (50 minutes)

1:10pm-1:30pm: POWER TALK 3
Using Property Inspections to Minimize Your Risk
Chris Griffin of LaRocca Inspections (20 minutes)

1:30pm-1:50pm: Explore the Exhibitors! (20 minutes)

1:50pm-2:10pm: POWER TALK 4
Affordable Financing Solutions for California
Molly Ellis of CalHFA (20 minutes)

2:10pm-2:30pm: Explore the Exhibitors! (20 minutes)

2:30pm-3:10pm: PLATINUM PRESENTATION
2020 Housing Predictions and Best Strategies for the New Year
Kathy Fettke of Real Wealth Network (40 minutes)

3:10pm-3:30pm: Explore the Exhibitors! (20 minutes)

3:30pm-4:30pm: PANEL PRESENTATION
How to Be A Successful Real Estate Investor (moderated by Bill Tan)
Stephen Hall of Robert Hall & Associates, Kris German of The Apartment Dealer, Kaaren Hall of uDirect IRA Services, Eric Babaian of Bezaire, Khoukaz, & Babaian, APC, and Will Taio of Tiao Properties (60 minutes)

QUESTIONS? Contact Rony Marootian at rony@roberthalltaxes.com

To learn more about the summit, or to become an Exhibitor, visit: www.larealestatesummit.com

Event Location

800 N Central Ave, Glendale, CA 91203, USA

Event Fees


0

Age


All Ages

Genre


Culture
LA Weekly